Velkommen til Hos Engholm i Sandvig
Nyd din morgenmad I vores hyggelige restaurant eller i vores gårdhave
Alle vores værelser er renoveret
Start dagen med vores morgemadsbuffet. Kaffe, juice, hjemmebagt brød og meget mere........
Ro og harmoni præger den hyggelige Sandvig by
Et besøg på Hammershus er altid en fantastisk oplevelse for hele familien.

Vores hjem er altid blevet kaldt "Hos Engholm" af vores venner, bekendte og kære. Folk har altid følt hjertevarme, tryghed og imødekommenhed i vores hjem.

Hvis noget skulle drøftes, har det altid været over en kop kaffe eller noget at spise.

miefilippa.jpg

Det er et hjem med masser af liv og charme, til tider kaotisk og meget livligt, men der er bestemt også tid til eftertanke. I det øjeblik, du træder ind i vores hjem, føler du dig accepteret, anerkendt og godt  tilpas. Det er et hjem med liv og atmosfære.

Denne atmosfære skal også skabes "Hos Engholm". Dette bliver heller ikke svært at genskabe, da "Hos Engholm" er hele familien og familiens venner, der har etableret det nye sted midt i Sandvig på Bornholm.

Kom og oplev livet og atmosfæren i de skønneste omgivelser på Nordbornholm midt i Sandvig by. Der skal sprudle af liv, men også plads til ro og mag.

Alt I alt, vil vi lægge så meget Krop og Sjæl i Hos Engholm, som vi gør I vores hjem.

Filippa K. L. Engholm. Datter 15 år.

  Mindfulness og Nordbonholm med Hammershus, Opalsøen og Hammerknuden går hånd i hånd. Med kun 200 meter til stranden i det idylliske Sandvig får man de bedste muligheder for, at være i nuet sammen med familien. Når dagen slutter med en god middag, samtig med at børnene hygger sig og taler om dagens oplevelser, vil du opleve hvordan den Bornholmske ro giver dig ny energi.