Velkommen til Hos Engholm i Sandvig
Nyd din morgenmad I vores hyggelige restaurant eller i vores gårdhave
Alle vores værelser er renoveret
Start dagen med vores morgemadsbuffet. Kaffe, juice, hjemmebagt brød og meget mere........
Ro og harmoni præger den hyggelige Sandvig by
Et besøg på Hammershus er altid en fantastisk oplevelse for hele familien.

"Vores hjem er altid blevet kaldt "Hos Engholm" af vores venner, bekendte og kære. Folk har altid følt hjertevarme, tryghed og imødekommenhed i vores hjem.

Det er et hjem med masser af liv, charme og atmosfære, med aktiviteter for hele familien. Der er bestemt også tid til eftertanke, ro og afslapning.

I det øjeblik, du træder ind i vores hjem, føler du dig accepteret, anerkendt og godt tilpas. Denne atmosfære er skabt "Hos Engholm", sammen med hele familien, familiens venner og vores faste gjæster der har været med på at etablere det dejlige sted.

Kom og oplev livet, og atmosfæren i de skønneste omgivelser på Nord-Bornholm, midt i Sandvig by. Der skal sprudle af liv, men der også plads til ro og mag.

Alt i alt, vil vi lægge så meget krop og sjæl i Hos Engholm, som vi gør i vores hjem." - Filippa Engholm

 

Hotellet vil i 2020 ha ny bemanding, som vil med nyt mod, løfte hotellet og byde alle nye og gamle gjæster velkommen til en ny lækker, og solrig sæson på Bornholm.

  Mindfulness og Nordbonholm med Hammershus, Opalsøen og Hammerknuden går hånd i hånd. Med kun 200 meter til stranden i det idylliske Sandvig får man de bedste muligheder for, at være i nuet sammen med familien. Når dagen slutter med en god middag, samtig med at børnene hygger sig og taler om dagens oplevelser, vil du opleve hvordan den Bornholmske ro giver dig ny energi.